Search
Close this search box.

Om os

Smag og kulturarv: Hvert hjertes ønske

Som en af Bakkens nyeste restauranter ved Linden Hill er det vores mål at give dig en smag af paradis. Vi serverer vores gæsters kulinariske forkælelse, så de får en god oplevelse hos os, hvilket kvalificerer os som Bakkens bedste restaurant. Ligesom de bedste spisesteder på bakken fylder vi buffeten med de lækreste, kolde og varme retter fra det danske køkken. Til de salte stunder sørger vi for, at humøret er i top med drikkevarer som sodavand, øl og vin.

Hos os kan du få udsigten over Bakken og dens attraktioner som kaffebarer, bakken og den bedste restaurant på bakken. Uanset om det er udsigt, mad, vejr, event eller en lille intim sammenkomst, så har vi et sted til alle.

SELSKABER & FESTER

Som en af de største restauranter i Bergen har vi unikke muligheder for at være vært for alle slags fester. Uanset om det er en koncert på bakken, en magisk atmosfære med musik på bakken, en Halloween på bakken eller en julebuffet, så har vi dækket dig ind.
Hvis du planlægger en tur til Bakken med god mad, kan du fejre familiemiddage og sammenkomster hos os. Vores hyggelige og afsondrede atmosfære med behagelig stemning i hjertet af Bakken vil helt sikkert imponere dig. Vi står for menuen og organiseringen, så du kan fokusere på det, der betyder mest – dine kære! Så fejr med os i Vedlinden-stil, slap af, mingler og skab varige minder, mens vi tager os af detaljerne.

Vi glæder og meget til at byde jer velkommen!

Selskaber på Bakken Restaurant

Planlægger du en festlig begivenhed? Bakken Restaurant: Ved Linden er det perfekte sted for selskaber af enhver art. Med vores rummelige og hyggelige lokaler kan vi rumme alt fra fødselsdage og jubilæer til firmafester og konfirmationer. Vi tilbyder en fantastisk bakken spisesteder buffet, der kan skræddersyes efter dine ønsker og behov, og vores dedikerede personale sørger for, at din fest bliver uforglemmelig. Uanset anledningen, skaber vi rammerne for en mindeværdig oplevelse på Bakken Restaurant: Ved Linden.