Search
Close this search box.

Om os

ALT HVAD HJERTET BEGÆRER

Som en af Bakkens nyeste restauranter er vores målsætning altid at sikre at vores gæster har haft en dejlig oplevelse. Hver dag fylder vi buffeten op med de lækreste kolde og varme retter fra det danske køkken. Hertil kan drikkevarer som sodavand, øl og vin tilkøbes.

Fra vores store udendørs terrasse kan man se udover Bakken og dens mange seværdigheder. Søger man en mere intim og rolig stemning kan man med fordel besøge vores lille gårdhave, der med frit til himlen er et fantastisk sted at nyde vejret med et koldt glas hvidvin eller en øl i hånden.

SELSKABER & FESTER

Som en af Bakkens største restauranter har vi den unikke mulighed at kunne beværte selskaber i alle størrelser. Vores hyggelige selskabslokaler er placeret separat i restauranten for at sikre en intim og privat stemning. Så skal du holde firmafest, jubilæum, rund fødselsdag eller simpelthen bare har samlet hele familien til en hyggelig tur på Bakken med god mad, så kan vi tilbyde en dejlig intim stemning i hjertet af Bakken. Vi sørger for mad, drikke og oprydning så du slipper for hovedpinen med organisering. Med et selskab hos os kan både vært og gæster nyde arrangementet i ro og mag.

Vi glæder og meget til at byde jer velkommen!

Selskaber på Bakken Restaurant

Planlægger du en festlig begivenhed? Bakken Restaurant: Ved Linden er det perfekte sted for selskaber af enhver art. Med vores rummelige og hyggelige lokaler kan vi rumme alt fra fødselsdage og jubilæer til firmafester og konfirmationer. Vi tilbyder en fantastisk buffet, der kan skræddersyes efter dine ønsker og behov, og vores dedikerede personale sørger for, at din fest bliver uforglemmelig. Uanset anledningen, skaber vi rammerne for en mindeværdig oplevelse på Bakken Restaurant: Ved Linden.