Search
Close this search box.

Hvornår åbner bakken til jul?

Bakken er verdens ældste forlystelsespark, og dens historie går helt tilbage til 1853. Blandingen af århundredgamle traditioner og moderne spænding gør parken til et ikonisk udflugtsmål for danskerne. 

Men stedets sande magi opleves i julen, når Bakken forvandles til et vintereventyrland. Hvert år kommer tusindvis af familie og venner og skaber uforglemmelige minder under oplyste blinkende lys og krydrede dekorationer.

Bakkens juleåbningstider og -datoer

Bakken jul er en af de mest uventede begivenheder i Danmark. Jule markedet på bakken begynder fra slutningen af november og frem til december. I 2024 åbner Bakken den 22. november med åbningstider fra kl. 12.00 og frem. Parken vil fortsat byde gæster velkommen i weekenden og på udvalgte hverdage. Åbningstiderne kan udvides på fredage og lørdage. 

Resten af tidsplanen for åbningen af denne park er angivet nedenfor:

Påske: Hver dag fra 22. marts til 1. april

Sommer: Alle dage: I weekender fra 5. – 28. april. Fra 29. april – 1. september alle dage.

Fredag, lørdag og søndag i perioden 1. September – 8. september

Efterår: Fra 12. – 20. oktober, i hele efterårsferien

Bakken-julens historie og traditioner

Julefejringen er en elsket tradition på Bakken og har stået på i generationer. Når højtiden nærmer sig, forvandles Bakken til et magisk sted. Stedet er en nostalgisk oplevelse for mange danskere, hvor historiske trækonstruktioner er udsmykket med guirlander og lys. I mellemtiden byder julemarkederne på håndlavet kunsthåndværk og sæsonbetonede lækkerier, som tilføjer spor af varme til familiesammenkomster. 

Hvad kan du forvente i juletiden på Bakken?

Blandt hyggelige belysning og festlige dekorationer finder du Bakken restauranter, som tilbyder dig de bedste kulinariske lækkerier. Du kan nyde flæskesteg, koncerter, kød og tematiserede forlystelser sammen med mange andre hyggelige aktiviteter. 

Der er forskellige boder med sæsonbestemte lækkerier, håndlavede gaver, varme drikke og drikkevarer. Familie og venner kan stå på skøjter og hilse på julemanden. Der skabes en følelse af harmoni og tilhørsforhold, når traditionelle danske julesange synges af lokale kor.

Særlige begivenheder

Bakken ved, hvordan man får sine gæster til at nyde julestemningen. For at gøre julen på Bakken endnu mere mindeværdig er der særlige arrangementer, herunder liveoptræden, festlige parader og shows med juletemaer. Planlæg dit besøg på Bakken i år for at gøre din ferie speciel og uforglemmelig!

Spisemuligheder i julen på Bakken

Bakken har noget for enhver smag. Fra hovedretten med stegt and, karamelliserede kartofler, rødkål og mørt tilberedt flæskesteg til varme og kølige drikkevarer får du det hele. Hvis du er vegetar, kan du nyde årstidens svamperisotto og meget mere.

Hvis du lurer på hvilke Dyrehaven restaurant  du kan spise på, ta turen innom Vedlinden, og vi vil ta imot deg som aldri før! Uanset om du søger gode traditionelle danske retter eller moderne twists, så leverer vi netop det. For at gøre dit måltid endnu mere mindeværdigt, vil vores drinks med juletema helt sikkert overbevise dig. 

Planlægger du et besøg på Bakken?

Bakken er mere end bare en forlystelsespark. Det er et sted, hvor historie møder sjov, og minder skabes. Hvis du planlægger et besøg inden for den nærmeste fremtid, skal du sørge for at kigge forbi Vedlinden. Vi er professionelle i at give dig en mindeværdig madoplevelse, som du vil huske i mange år. Vi ses snart igen!

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Skal jeg reservere bord før jul for at spise på Bakken?

Ja, højtider og især julen er en travl tid, så vi anbefaler det på det kraftigste. Det hjælper dig med at sikre et bord til dine kære uden at spilde tid på at nyde lækre måltider. 

Skal jeg betale entré til Bakken i julen?

Nej, der er ingen entré til Bakken i julen, men der er nogle aktiviteter i parken, som det kan koste at deltage i. 

Er det sikkert at besøge Bakken i juletiden?

Ja, den har alle de sikkerhedsforanstaltninger, man kan tænke sig. Der er sikkerhedsprotokoller for at kontrollere menneskemængder, rense fællesområder og så videre. Du kan nyde dit besøg på Bakken med ro i sindet. 

Quick share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Reddit
Telegram

Related Posts